Parerile clientilor WCAR

RECOMAND CU MARE INCREDERE

10/07/2019

Am închiriat de la mai multe companii, dar toți cautau sa îți bage bete în roate la predarea mașinii,pentru mine cea mai buna firma ,prompți, și rapizi,fără alte “smecherii” încă odată RECOMAND WCAR

Mugurel Alexandru

Super profesionisti!

06/03/2019

O experienta minunata!Super profesionisti a incepand din momentul rezervarii pana la final,masina super ok,baietii care né-au adus-o la aeroport au fost foarte punctuali,pentru recuperare la fel(le multumim pe aceasta cale pt faptul ca au venit la ora 4 dimineata la aeroport),vom m’ai apela cu siguranta la serviciile dvs!

Carmen Petrica

Seriozitate

27/11/2018

De cand am descoperit WCAR am ramas fidela acestei companii. Usor de inchiriat, la preturi accesibile. Recomand cu incredere.

Bianca Vintila

Super

12/07/2018

Maxima seriozitate. Fără probleme fără alte porcarii….. recomand cu incredere. Am închiriat un Fiat cu care am fost pînă în Grecia . Nu mi s au cerut taxe pt ieșirea din țară Și nici vreo mare garantie. Plus ca dna cu care am vorbit m a încântat de la început pînă la sfarsit. Asta înseamnă să Știi să ți ții afacerea si sa ai clienți mereu. Si cea mai buna reclamă este “din gură-n gura” …… Ca sa nu mai zic de consumul mașinii….. dacă aș putea pune poze v as demonstra. 4.3 l/100km….. plină cu bagaje si 3 persoane. Recomand cu toată încrederea. Felicitări WCAR !!!

Staicu Razvan Ionut

Recomandd

10/06/2018

Mi am inceput minivacanta in Romania cu o stare de bine, acesta stare a inceput inca de la prima relationare cu echipa wcar si anume, din momentul in care am facut rezervarea. Am fost tratata cu seriozitate, amabilitate si profesionalism la cote inalte dar, in acelasi timp cu foarte multa caldura si prietenie. Ca sa nu mai spun ca masinuta pe care am inchiriat o a fost pe gustul si sufletul meu

Mihaela Nastase

Car was very clean and smelling very nice

22/04/2018

Rented a car from Bucharest Airport for a week,absolutelly perfect service,very friendly and good communication skills.Would deffinatelly Recommend

Mario Leon

Eccellente

07/03/2018

Molto disponibili e puntuali. Grazie.

Alonso

WCAR

04/03/2018

Comunicare buna, preluarea facila a masinii, la fel ca si predarea. Recomand aceasta firma pentru seriozitatea de care a dat dovada si timpul de raspuns scurt.

Avram Ionut

Recomand!

10/02/2018

Cu mare căldură recomand WCAR, probabil cea mai bună firmă de rent a car cu care am lucrat până acum. Promți, profesioniști și foarte flexibili, chiar am fost plăcut impresionat!

Adrian Florescu

Adauga o recenzie!

WhatsApp WhatsApp Contact