Atunci când apelezi la o companie de rent a car, trebuie să ai în vedere câteva aspecte care îți simplifică procesul de selecție. WCAR ți-a pregătit câteva sfaturi de care este bine să ții cont atunci când alegi mașina de închiriat potrivită pentru tine.

Numărul de pasageri

În funcție de câte persoane te vor însoți pe parcursul călătoriilor tale cu mașina închiriată, este recomandat să îți îndrepți atenția către automobile care să vă ajute să vă simțiți confortabil. De asemenea, este bine de știut dacă printre pasageri se numără și copii, pentru a putea opta pentru un scaun pentru cel mic.

Destinația

Dacă dorești să închiriezi o mașină pentru deplasări în orașe foarte aglomerate, este recomandat să alegi un automobil de dimensiuni mai mici, care îți permită să te deplasezi mai ușor în trafic sau să găsești mai rapid un loc de parcare. Dacă ai nevoie pentru o călătorie la munte sau pe un drum mai puțin accesibil, este bine să alegi un SUV.

Itinerariul călătoriei

Alege mașina în funcție de călătoriile pe care le vei face cu aceasta. Spre exemplu, o mașină de închiriat cu motor mic, pe benzină, este o alegere bună pentru deplasările în oraș. În schimb, dacă o să călătorești mai mult, vei descoperi că varianta diesel, cu motorizare de minim 1400 cc, va fi mult mai potrivită, având puterea necesară pentru a efectua în deplină siguranță anumite depășiri necesare. Transmisia este un alt aspect foarte important. Conducând o mașină cu transmisie manuală sau automată pentru prima dată, se poate dovedi dificil, în momentul în care aveți de parcurs un drum lung.

Locul pentru bagaje

În funcție de numărul de pasageri care te vor însoți în deplasările cu automobilul de închiriat sau de scopul închirierii mașinii, ai în vedere cât de încăpător este spațiul destinat bagajelor pentru a fi sigur că este alegerea potrivită pentru nevoile tale.

WCAR este partenerul tău de încredere pentru închiriere auto București. Dacă ai nevoie de ajutorul nostru în alegerea unei mașini de închiriat potrivită pentru tine, nu ezita să ne contactezi. Indiferent de alegerea făcută, la WCAR ai garanția că vei conduce o mașină de închiriat mai nouă de 5 ani, cu toate reviziile tehnice la zi, pentru ca tu să fii permanent în siguranță.

 

 

WhatsApp WhatsApp Contact